Management rizik ve výrobním podniku

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Management rizik ve výrobním podniku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Management rizik ve výrobním podniku
Autor: Zapletal, Jan
Vedoucí: Konečný, Jiří
Abstrakt: Cílem této práce je zpracování příručky systému HACCP pro výrobní potravinářský podnik KRAJAN CZECH s.r.o. V teoretické části jsou zpracovány základní pojmy a terminologie k problematice managementu rizik a rizik v potravinářství. Výrobní podnik je představen v praktické části. Následně jsou zakresleny hlavní výrobní procesy. Za pomocí metody PNH jsou zjištěny kontrolní body ve výrobním procesu. Po aplikaci metody HAZOP je sestavena příručka systému HACCP.
URI: http://hdl.handle.net/10563/52535
Datum: 2021-12-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav logistiky
Studijní obor: Bezpečnost logistických systémů


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
zapletal_2022_dp.pdf 3.257Mb PDF Zobrazit/otevřít None
zapletal_2022_op.pdf 164.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
zapletal_2022_vp.pdf 131.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet