Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku |
Autor: |
Kordulová, Veronika
|
Vedoucí: |
Heinzová, Romana
|
Abstrakt:
|
Cílem této diplomové práce je vypracování metodické příručky se soupisem rizik pro potravinářský podnik Elies Food s.r.o. Teoretická část se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů, které s řešenou problematikou souvisí, jako je riziko, obecný postup řízení rizik, klasifikace rizik a završuje ji kapitola s úvodem do problematiky řízení rizik v potravinářství. V praktické části je provedena prezentace podniku Elies Food s.r.o. Dále je provedena analýza jeho současného stavu řízení rizik. Výsledky z této analýzy budou použity k vypracování metodické příručky a bude navrženo doporučení vedoucí ke zlepšení kvality řízení rizik v podniku. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/52035
|
Datum:
|
2021-12-01 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav krizového řízení |
Studijní obor:
|
Rizikové inženýrství |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet