Stav potravinové bezpečnosti v České republice
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Stav potravinové bezpečnosti v České republice |
| Autor: |
Volfová, Jana
|
| Vedoucí: |
Lukášková, Eva
|
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá analýzou potravinové bezpečnosti v České republice mezi lety 2017-2021. Teoretická část popisuje základní pojmy, které jsou pro orientaci v problematice klíčové. Jedná se například o potravinovou soběstačnost, přístup k potravinám nebo nutriční hodnoty. Dále jsou uvedeny základní mezinárodní i státní organizace, jež se touto problematikou zabývají. Praktická část je věnována analýze konkrétních let, negativním trendům, jež jsou následně vyhodnoceny a jsou navrhnuty možná opatření pro zefektivnění a udržitelnost stávající úrovně současného systému. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/51489
|
|
Datum:
|
2021-12-01 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav ochrany obyvatelstva |
|
Studijní obor:
|
Ochrana obyvatelstva |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet