Využití nových technologií pro zrání hovězího masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití nových technologií pro zrání hovězího masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití nových technologií pro zrání hovězího masa
Autor: Hoňka, Pavel
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá novou metodou pro suché zrání hovězího masa. Zrání masa probíhalo u hovězí kýty ve dvou odlišných speciálních zracích obalech a vakuovém obalu pro porovnání s metodou mokrého zrání. Hodnotily se hmotnostní ztráty při zrání masa, změny pH a množství přítomného amoniaku. Dále se analyzovala oxidace lipidů a texturní vlastnosti masa v odlišných typech obalového materiálu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/51332
Datum: 2021-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: -


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
hoňka_2022_dp.pdf 2.370Mb PDF Zobrazit/otevřít None
hoňka_2022_op.pdf 733.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
hoňka_2022_vp.pdf 717.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet