Med a včelí produkty
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Med a včelí produkty |
Autor: |
Loutocká, Lucia
|
Vedoucí: |
Růžičková, Jana
|
Abstrakt:
|
Cílem bakalářské práce je seznámení se včelím medem a včelími produkty, jejich složení, využití a zdravotními aspekty na lidský organismus. Obsahem je vysvětlení pojmů, dále pak charakteristika, způsob získávání a obliba jednotlivých produktů včely. Následuje využití včelích produktů ve výživě člověka a s tím související vliv na zdraví člověka. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/5121
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
7920
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet