Vliv manganu a molybdenu na chemické složení zeleniny

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv manganu a molybdenu na chemické složení zeleniny

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv manganu a molybdenu na chemické složení zeleniny
Autor: Vaculová, Vendula
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Cílem diplomové práce bylo sledovat vliv manganu a molybdenu na vybrané ukazatele jakosti u plodů rajčat. Rajčata byla pěstována v plastových vegetačních nádobách a byla použita odrůda rajčat Domino F1. Plody byly analyzovány ve sklizňové konzumní zralosti a bylo provedeno stanovení sušiny, organických kyselin, fosforu a dusíku v plodech rajčat. Součástí diplomové práce je rozsáhlý literární přehled týkající se chemického složení zeleniny, zejména rajčat a jejich významu v lidské stravě. Dále byly uvedeny důležité živiny, nacházející se v rostlinách se zaměřením zejména na mangan a molybden.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5113
Datum: 2008-05-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 8076


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vaculová_2008_dp.pdf 1.351Mb PDF Zobrazit/otevřít
vaculová_2008_vp.doc 32Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
vaculová_2008_op.doc 42.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet