Identifikace plýtvání a návrh možnosti eliminace plýtvání ve firmě Svoboda a Březík pečivo s.r.o.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Identifikace plýtvání a návrh možnosti eliminace plýtvání ve firmě Svoboda a Březík pečivo s.r.o.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Identifikace plýtvání a návrh možnosti eliminace plýtvání ve firmě Svoboda a Březík pečivo s.r.o.
Autor: Svoboda, Jan
Vedoucí: Macurová, Lucie
Abstrakt: Tématem bakalářské práce je identifikace plýtvání a návrh možnost eliminace plýtvání ve společnost Svoboda a Březík - pečivo s.r.o. Teoretická část je zaměřená na vysvětlení pojmů, jako je průmyslové inženýrství, výrobní proces, štíhlý podnik, plýtvání a metody určené k jeho eliminaci. Praktická část obsahuje představení společnosti, analýzu současného stavu, jejímž výsledkem jsou návrhy možností pro eliminaci plýtvání ve společnosti. Hlavním cílem bakalářské práce je dosažení snížení zmetkovitosti o 50 % využitím představených návrhů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/51117
Datum: 2022-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů
Studijní obor: Průmyslové inženýrství


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
svoboda_2022_dp.pdf 3.908Mb PDF Zobrazit/otevřít None
svoboda_2022_op.pdf 236.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None
svoboda_2022_vp.docx 50.20Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet