Identifikace plýtvání a návrh možnosti eliminace plýtvání ve firmě Svoboda a Březík pečivo s.r.o.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Identifikace plýtvání a návrh možnosti eliminace plýtvání ve firmě Svoboda a Březík pečivo s.r.o. |
Autor: |
Svoboda, Jan
|
Vedoucí: |
Macurová, Lucie
|
Abstrakt:
|
Tématem bakalářské práce je identifikace plýtvání a návrh možnost eliminace plýtvání ve společnost Svoboda a Březík - pečivo s.r.o. Teoretická část je zaměřená na vysvětlení pojmů, jako je průmyslové inženýrství, výrobní proces, štíhlý podnik, plýtvání a metody určené k jeho eliminaci. Praktická část obsahuje představení společnosti, analýzu současného stavu, jejímž výsledkem jsou návrhy možností pro eliminaci plýtvání ve společnosti. Hlavním cílem bakalářské práce je dosažení snížení zmetkovitosti o 50 % využitím představených návrhů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/51117
|
Datum:
|
2022-02-11 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů |
Studijní obor:
|
Průmyslové inženýrství |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet