Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost |
Autor: |
Holečková, Denisa
|
Vedoucí: |
Sumczynski, Daniela
|
Abstrakt:
|
Teoretická část diplomové práce stručně charakterizuje obiloviny a mouky používané běžně pro výrobu pečiva a podrobněji se zabývá netradičními moukami ze surovin jako jsou banány, dýňová, ostropestřcová, lněná a hroznová semena. Praktická část diplomové práce je zaměřena na stanovení sušiny, popela, neutrálně-detergentní vlákniny, celkových polyfenolů a in vitro stravitelnosti ve vzorcích netradičních mouk před i po procesu trávení. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/50667
|
Datum:
|
2021-12-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
- |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet