Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
Autor: Holečková, Denisa
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Teoretická část diplomové práce stručně charakterizuje obiloviny a mouky používané běžně pro výrobu pečiva a podrobněji se zabývá netradičními moukami ze surovin jako jsou banány, dýňová, ostropestřcová, lněná a hroznová semena. Praktická část diplomové práce je zaměřena na stanovení sušiny, popela, neutrálně-detergentní vlákniny, celkových polyfenolů a in vitro stravitelnosti ve vzorcích netradičních mouk před i po procesu trávení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/50667
Datum: 2021-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: -


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
holečková_2022_dp.pdf 841.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None
holečková_2022_op.pdf 736.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None
holečková_2022_vp.pdf 239.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet