Nouzový stav a potravinová bezpečnost České republiky

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nouzový stav a potravinová bezpečnost České republiky

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nouzový stav a potravinová bezpečnost České republiky
Autor: Surá, Monika
Vedoucí: Lukášková, Eva
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá potravinovou bezpečností České republiky za vyhlášeného nouzového stavu. Cílem této práce je posouzení rizik potravinové bezpečnosti při vyhlášeném nouzovém stavu. Diplomová práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části je podrobněji rozebrána problematika potravinové bezpečnosti v České republice i ve světě. Dále je podrobněji rozebrána problematika krizových stavů, jejich členění a legislativa. V praktické části je popsána potravinová soběstačnost České republiky, ekonomická a fyzická dostupnost potravin, zdravotní nezávadnost potravin, a také dostupnost potravin při vyhlášeném nouzovém stavu v roce 2020. V práci byla provedena analýza rizik metodou PNH a komplexní analýza metodou What-if, která je doplněna o matici rizik s vyhodnocením a navržením možných opatření.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49812
Datum: 2020-12-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav ochrany obyvatelstva
Studijní obor: Ochrana obyvatelstva
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 57923


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
surá_2021_dp.pdf 2.269Mb PDF Zobrazit/otevřít None
surá_2021_op.pdf 159.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
surá_2021_vp.pdf 69.50Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet