Potravinová bezpečnost a bezpečnostní situace České republiky v průběhu epidemie
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Potravinová bezpečnost a bezpečnostní situace České republiky v průběhu epidemie |
Autor: |
Heryán, Tomáš
|
Vedoucí: |
Lukášková, Eva
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá vývojem bezpečnostní situace a potravinové bezpečnosti během epidemie. Teoretická část popisuje bezpečnost a bezpečnostní systém České republiky a jeho jednotlivé části a funkce. Uvedena je také bezpečnostní situace a průběh epidemie COVID-19 v České republice. Dále je zde popsána potravinová bezpečnost a její části a organizace, které zajišťují její fungovaní v České republice na státní i mezinárodní úrovni. V praktické části je analýza potravinové bezpečnosti v průběhu epidemie, následně je vyhodnocena a jsou navrhnuta možná opatření pro zlepšení. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/49701
|
Datum:
|
2020-12-01 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav ochrany obyvatelstva |
Studijní obor:
|
Ochrana obyvatelstva |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
57256
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet