Vliv použité kultury na vybrané parametry sýrů zrajících s kopolymerním nátěrem
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv použité kultury na vybrané parametry sýrů zrajících s kopolymerním nátěrem |
Autor: |
Smitalová, Jana
|
Vedoucí: |
Pachlová, Vendula
|
Abstrakt:
|
Tato práce se zaměřuje na sledování změn vybraných parametrů sýrů zrajících pod kopolymerním nátěrem při využití různých kultur po dobu 84 dní. Jako vybrané kultury byly použity kmeny Lactococcus lactis subsp. cremoris CCDM 946 (biogenní aminy produkující kmen) a Lactobacillus casei CCDM 198 (biogenní aminy degradující kmen). |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/49179
|
Datum:
|
2020-02-17 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
56342
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet