Vliv použité kultury na vybrané parametry sýrů zrajících s kopolymerním nátěrem

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv použité kultury na vybrané parametry sýrů zrajících s kopolymerním nátěrem

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv použité kultury na vybrané parametry sýrů zrajících s kopolymerním nátěrem
Autor: Smitalová, Jana
Vedoucí: Pachlová, Vendula
Abstrakt: Tato práce se zaměřuje na sledování změn vybraných parametrů sýrů zrajících pod kopolymerním nátěrem při využití různých kultur po dobu 84 dní. Jako vybrané kultury byly použity kmeny Lactococcus lactis subsp. cremoris CCDM 946 (biogenní aminy produkující kmen) a Lactobacillus casei CCDM 198 (biogenní aminy degradující kmen).
URI: http://hdl.handle.net/10563/49179
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 56342


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
smitalová_2020_dp.pdf 1.652Mb PDF Zobrazit/otevřít None
smitalová_2020_op.pdf 837.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None
smitalová_2020_vp.pdf 845.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet