Trendy ve výrobě cukrovinek
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Trendy ve výrobě cukrovinek |
Autor: |
Sanitrák, David
|
Vedoucí: |
Burešová, Iva
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se v teoretické části zabývá získáváním želatiny a její následné využití v cukrovinkářském průmyslu a praktická část se zabývá výrobou želatinových cukrovinek a jejich vlastností. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/49175
|
Datum:
|
2020-02-17 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
56336
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet