Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru
Autor: Nedbalová, Kateřina
Vedoucí: Salek, Richardos Nikolaos
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zaměřuje na vliv vybraných hydrokoloidů jako čiřicích činidel při výrobě piva a cideru. V práci je také popsána obecná charakteristika obou těchto nápojů, technologie jejich výroby a vybrané hydrokoloidy využívané v potravinářství.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49169
Datum: 2020-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 56326


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
nedbalová_2021_dp.pdf 1.932Mb PDF Zobrazit/otevřít None
nedbalová_2021_op.pdf 274.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None
nedbalová_2021_vp.pdf 820.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet