Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
Autor: Mráziková, Diana
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce je vypravovaná na téma "Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa". V úvodní části se práce zabývá problematikou technologic-kých vlastností masa a drůbeže. Následující kapitoly se věnují zpracování drůbežího masa, technologickým operacím v masné výrobě, gastronomickým úpravám jako vaření, vaření v páře, smažení a mikrovlnný ohřev. Cílem bakalářské práce bylo shromáždit dostupné in-formace o hmotnostních ztrátách drůbežího masa během tepelných úprav. Zjistili se hmot-nostní ztráty během jednotlivých technologických a gastronomických úprav během tepel-ného opracování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49168
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 56325


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
mráziková_2020_dp.pdf 1.404Mb PDF Zobrazit/otevřít None
mráziková_2020_op.pdf 820.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
mráziková_2020_vp.pdf 880.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet