Aplikace filtračních technologií při výrobě vín

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Aplikace filtračních technologií při výrobě vín

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Aplikace filtračních technologií při výrobě vín
Autor: Hůsková, Tereza
Vedoucí: Lapčík, Lubomír
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je zhodnocení současného stavu techniky v oblasti filtrace vín. Je zde provedeno srovnání výhod či nevýhod filtračních technologií a také jejich ekonomická náročnost. V práci je zmíněna historie vína jak na našem území, tak i celo-světově. Dále je zde rozebrána technologie výroby bílého vína, následně jeho charakteristika s kategorizací tichých vín. Jsou zde také charakterizovány tkané a netkané textílie, které velmi úzce souvisí s filtračními materiály, jako například celulóza.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49164
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 56319


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
hůsková_2020_dp.pdf 1.362Mb PDF Zobrazit/otevřít None
hůsková_2020_op.pdf 883.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
hůsková_2020_vp.pdf 859.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet