Inteligentní obaly pro použití v potravinářství

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Inteligentní obaly pro použití v potravinářství

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Inteligentní obaly pro použití v potravinářství
Autor: Hošťálková, Aneta
Vedoucí: Lapčíková, Barbora
Abstrakt: Bakalářská práce svým obsahem cílí na výzkum a rozvoj obalových materiálů využívaných v potravinářském průmyslu. Soustředí se na historii obalových materiálů v potravinářství a problémy spojené s riziky, kterým je spotřebitel vystaven. Jádrem práce je sumarizace funkcí systému inteligentních obalů v porovnání s dnes již známými aktivními obaly. V závěru jsou v práci zmíněny taktéž nanotechnologie napomáhající zlepšení funkcí moderních obalových technik. Nanomateriály jsou však pořád ve fázi výzkumu a nejsou komerčně využívány. Celou práci uzavírají legislativní nařízení týkající se balení potravin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49162
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 56317


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
hošťálková_2020_dp.pdf 1.112Mb PDF Zobrazit/otevřít None
hošťálková_2020_op.pdf 822.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
hošťálková_2020_vp.pdf 825.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet