Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami |
Autor: |
Šuláková, Jarmila
|
Vedoucí: |
Buňková, Leona
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se věnuje mikrobiologickým rizikům, popisuje nejčastěji se vyskytující patogenní mikroorganismy v potravinách a je zaměřena na výskyt nových nebo nově se objevujících patogenních mikroorganismů přenosných potravinami a vodou. Podrobně charakterizuje patogenní bakterie, mikromycety, viry, priony a parazitické prvoky. Práce se věnuje také metodám jejich detekce a možnostem prevence. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/49144
|
Datum:
|
2020-02-17 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
56285
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet