Aplikace termických metod v potravinářské technologii

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Aplikace termických metod v potravinářské technologii

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Aplikace termických metod v potravinářské technologii
Autor: Spáčilová, Veronika
Vedoucí: Lapčíková, Barbora
Abstrakt: Cílem bakalářské práce je zaměřit se na jednotlivé metody termické analýzy. Zkoumáním termo-fyzikálních vlastností potravin je možné přiblížit vliv teploty na tuky, bílkoviny a sacharidy, které tvoří hlavní složku potravin. Kvalitativně a kvantitativně jsou popsány tepelné přechody, které je možné využít u zpracování potravin. Jako je pečení, odpařování, sušení, aj.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49123
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 56233


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
spáčilová_2020_dp.pdf 3.172Mb PDF Zobrazit/otevřít None
spáčilová_2020_op.pdf 641.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
spáčilová_2020_vp.pdf 833.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet