Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků |
Autor: |
Vítková, Alžběta
|
Vedoucí: |
Gál, Robert
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zabývá charakteristikou masa a masných výrobků, se zaměřením na játrové paštiky. Zároveň popisuje možnosti konzervace masa a masných výrobků. Dále byly metodou tyndalace vyrobeny modelové vzorky kuřecích játrovek, které byly následně podrobeny mikrobiologickému rozboru po skladování při pokojových teplotách. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/49006
|
Datum:
|
2020-02-17 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
55872
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet