Vliv přídavku vody na texturní charakteristiky pečiva

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv přídavku vody na texturní charakteristiky pečiva

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv přídavku vody na texturní charakteristiky pečiva
Autor: Kurková, Michaela
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá vlivem různých přídavků vody a doby hnětení na texturní vlastnosti bezlepkového rýžového pečiva bez aditiv. Pro výrobu pečiva byla použita hladká rýžová mouka. Každá receptura obsahovala jiný přídavek vody a byla hnětena po různou dobu. Vzorky byly po upečení analyzovány na texturometru. Vliv přídavku vody na texturu pečiva je prokazatelný, zatímco vliv doby hnětení není zcela zřejmý z hlediska všech texturních vlastností. Nejlepší kvality bylo dosáhnuto u nejvyššího přídavku vody a delší doby hnětení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/48959
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 55797


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kurková_2020_dp.pdf 1.075Mb PDF Zobrazit/otevřít None
kurková_2020_op.pdf 859.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kurková_2020_vp.pdf 720.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet