Vliv přídavku vody na texturní charakteristiky pečiva
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv přídavku vody na texturní charakteristiky pečiva |
Autor: |
Kurková, Michaela
|
Vedoucí: |
Burešová, Iva
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zabývá vlivem různých přídavků vody a doby hnětení na texturní vlastnosti bezlepkového rýžového pečiva bez aditiv. Pro výrobu pečiva byla použita hladká rýžová mouka. Každá receptura obsahovala jiný přídavek vody a byla hnětena po různou dobu. Vzorky byly po upečení analyzovány na texturometru. Vliv přídavku vody na texturu pečiva je prokazatelný, zatímco vliv doby hnětení není zcela zřejmý z hlediska všech texturních vlastností. Nejlepší kvality bylo dosáhnuto u nejvyššího přídavku vody a delší doby hnětení. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/48959
|
Datum:
|
2020-02-17 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
55797
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet