Vliv přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta
Autor: Kundera, Vít
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Práce pojednává o vlivu přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta. Pro testování byla využita hladká mouka rýžová. Termomechanickému měření bylo podrobeno vždy 5 těst. Každé těsto obsahovalo jiné množství vody. Přídavky vody byly vždy voleny menší než navážka mouky. Vzniklá těsta byla podrobena termomechanickému měření. Veškerá měření byla prováděna na přístroji Mixolab 2 od společnosti Chopin Technologies. Bylo zjištěno, že při zkoumání reologických vlastností rýžového těsta, je vhodnější používat 120 ot./min. Byl potvrzen vliv přídavku vody i doby hnětení na reologické vlastnosti těst se spolehlivostí 95 %.
URI: http://hdl.handle.net/10563/48958
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 55796


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kundera_2020_dp.pdf 1.969Mb PDF Zobrazit/otevřít None
kundera_2020_op.pdf 728.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kundera_2020_vp.pdf 722.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet