Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
Autor: Voborníková, Michaela
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na slováckou kulturu propojenou s tradicí podávání vína a jídla, slováckou historií a terrior této oblasti. Dále se zabývá stručně výrobou vína, která zahrnuje po sklizni révy vinné zpracování, fermentaci, školení vína a následné konečné lahvování vína. V další části naleznete chemické složení révy vinné a vína, a důležitou část tvoří nejvíce pěstované odrůdy v Slovácké podoblasti a vína, která se z těchto odrůd vyrábějí. V další části je zahrnuto snoubení vín s tradičními pokrmy Slovácka a senzorické hodnocení vín.
URI: http://hdl.handle.net/10563/48651
Datum: 2020-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 55365


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
voborníková_2021_dp.pdf 1.336Mb PDF Zobrazit/otevřít None
voborníková_2021_op.pdf 897.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
voborníková_2021_vp.pdf 896.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet