Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic |
Autor: |
Žanda, Martin
|
Vedoucí: |
Lever, John
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na téma udržitelnosti potravinového systému v České Republice, podkapitoly udržitelného rozvoje. V teoretické části jsou rozebrány globální trendy, problémy a predikce vývoje do budoucna a trendy v České Republice. V praktickou částí je dotazníkové šetření zaměřené na spotřebitele, jejich podvědomí a kontribuce k udržitelnosti potravinového systému v ČR. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/48583
|
Datum:
|
2020-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav regionálního rozvoje, veřejné správy a práva |
Studijní obor:
|
Veřejná správa a regionální rozvoj |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
55255
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet