Posouzení rizik ve vybrané organizaci
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Posouzení rizik ve vybrané organizaci |
Autor: |
Olšinová, Eva
|
Vedoucí: |
Vargová, Slavomíra
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na posouzení rizik v organizaci. Teoretická část bude seznamovat s bezpečností a ochranou zdraví při práci, ergonomií a rizikem v organizaci. Představí několik metod k detekci rizika. Vybraným odvětvím, pro praktickou část, se stane gastronomie. Všeobecný pohled na rizika v oblasti gastronomie bude zjištěný dotazníkem, který budou vyplňovat osoby v gastronomii působící. Z vybrané organizace budou odpovídat zaměstnanci na dotazník o pracovním prostředí a působení pracovní náplně na zdraví. Jednoduchou bodovou metodou budou vyhodnocena rizika a navržena opatření k jejich od-stranění nebo eliminaci. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/47695
|
Datum:
|
2019-11-01 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav krizového řízení |
Studijní obor:
|
Ovládání rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
53960
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet