Možnosti zajištění stravování specifických skupin za krizových situací

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Možnosti zajištění stravování specifických skupin za krizových situací

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Možnosti zajištění stravování specifických skupin za krizových situací
Autor: Volný, Adam
Vedoucí: Lukášková, Eva
Abstrakt: Práce se zabývá problematikou stravování specifických skupin obyvatelstva během krizo-vých situací. Za specifickou skupinu jsou vybráni vegetariáni - vegani. Teoretická část je věnována základním pojmům z oblasti krizového řízení, stravování za krizových situací, výživě člověka z pohledu makronutrientů a mikronutrientů a stravovacímu směru vegetariánství. Praktická část pojednává o vymezení stravních dávek pro zmíněnou skupinu obyvatelstva, vyhotovení modelového jídelníčku pro hromadné stravování na 7 dní a modelový jídelníček pro jednotlivce v domácnosti na 3 dny. Jídelníčky jsou vyhodnoceny aplikací Nutritionix z hlediska energetické a nutriční hodnoty. Pro zpracování práce byla využita metoda rešerše, analýzy a syntézy, vyhodnocení a komparace.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47674
Datum: 2019-11-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav ochrany obyvatelstva
Studijní obor: Bezpečnost společnosti
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 53921


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
volný_2020_dp.pdf 3.418Mb PDF Zobrazit/otevřít None
volný_2020_op.pdf 383.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None
volný_2020_vp.pdf 86.07Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet