Moderní trendy v technologii výroby čokolády

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Moderní trendy v technologii výroby čokolády

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Moderní trendy v technologii výroby čokolády
Autor: Andrýsková, Veronika
Vedoucí: Salek, Richardos Nikolaos
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zaměřuje na moderní trendy a způsoby zpracování v procesu výroby čokolády. V práci jsou popsány základní procesy a kroky při výrobě čokolády a možné moderní způsoby výroby nebo nové druhy čokolády a různé využití čokolády. Součástí práce je vliv surovin, výrobních procesů a skladování na kvalitu čokolády.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47526
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 53181


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
andrýsková_2020_dp.pdf 2.154Mb PDF Zobrazit/otevřít None
andrýsková_2020_op.pdf 840.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
andrýsková_2020_vp.pdf 820.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet