Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu |
| Autor: |
Švandová, Monika
|
| Vedoucí: |
Pachlová, Vendula
|
|
Abstrakt:
|
Práce se zabývá charakteristikou mikroorganismů a mikrobiálních kultur využívaných v potravinářském průmyslu. Cílem práce je vystihnout trendy ve využití mikrobiálních kultur v potravinářském průmyslu. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/47525
|
|
Datum:
|
2020-02-17 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
|
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
53179
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet