Technologické parametry výroby mražených krémů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologické parametry výroby mražených krémů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologické parametry výroby mražených krémů
Autor: Hartmanová, Lucie
Vedoucí: Pachlová, Vendula
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na výrobu mražených krémů. V první části jsou uvedeny požadavky na mražené krémy z pohledu legislativy. Druhá část je určena samotnému postupu výroby mražených krémů, jsou zde popsány a vyspecifikovány jednotlivé fáze výroby. Poslední část je věnována vadám mražených krémů, ke kterým může docházet, a mohou se projevit na kvalitě finálního výrobku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47523
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 53174


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
hartmanová_2020_dp.pdf 2.183Mb PDF Zobrazit/otevřít None
hartmanová_2020_op.pdf 834.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
hartmanová_2020_vp.pdf 839.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet