Technologické parametry výroby mražených krémů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Technologické parametry výroby mražených krémů |
Autor: |
Hartmanová, Lucie
|
Vedoucí: |
Pachlová, Vendula
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na výrobu mražených krémů. V první části jsou uvedeny požadavky na mražené krémy z pohledu legislativy. Druhá část je určena samotnému postupu výroby mražených krémů, jsou zde popsány a vyspecifikovány jednotlivé fáze výroby. Poslední část je věnována vadám mražených krémů, ke kterým může docházet, a mohou se projevit na kvalitě finálního výrobku. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/47523
|
Datum:
|
2020-02-17 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
53174
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet