Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
Autor: Hrudová, Jana
Vedoucí: Velichová, Helena
Abstrakt: Tato diplomová práce řeší stravování obyvatel a IZS předpřipravenými potravinami v krizové situaci. Cílem bylo sestavit jídelníčky rozdělené dle definovaných skupin civilního obyvatelstva a IZS. Teoretická část popisuje krizové stavy, rozdělení skupin obyvatelstva a IZS. Praktická část byla věnována dostupnosti předpřipravených potravin na českém trhu, jejich skladbě pro civilní obyvatelstvo a IZS, nutričnímu a ekonomickému hodnocení navržených jídelníčků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47514
Datum: 2020-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 53097


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
hrudová_2021_dp.pdf 10.67Mb PDF Zobrazit/otevřít None
hrudová_2021_op.pdf 736.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
hrudová_2021_vp.pdf 259.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet