Projekt založení společnosti v oblasti gastronomie
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Projekt založení společnosti v oblasti gastronomie |
Autor: |
Jančík, Martin
|
Vedoucí: |
Papadaki, Šárka
|
Abstrakt:
|
Hlavním cílem této diplomové práce je zpracovat projekt založení společnosti s ručením omezeným v oblasti gastronomie. Teoretická část této práce je zaměřena na základní informace o podnikání a charakterizuje právní formy podnikání v České republice. Detailně se věnuje založení společnosti s ručením omezeným a popisuje strukturu podnikatelského plánu. Praktická část této práce se zabývá analýzou současných trendů v gastronomii, analýzou trhu a podnikatelským plánem. Tento podnikatelský plán se primárně soustřeďuje na zpracování projektového plánu restaurace, marketingového plánu a analýze rizik. V rámci tohoto plánu je také sestaven finanční plán. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/47453
|
Datum:
|
2020-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav podnikové ekonomiky |
Studijní obor:
|
Podniková ekonomika |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
52118
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet