Biologicky aktivní látky müsli směsí s lišejníkem islandským

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Biologicky aktivní látky müsli směsí s lišejníkem islandským

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Biologicky aktivní látky müsli směsí s lišejníkem islandským
Autor: Kavanová, Lenka
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Diplomová práce se zaměřuje na biologicky aktivní látky v müsli směsích. Zahrnuje rozbor surovinové skladby müsli směsí, popis lišejníku islandského a biologicky aktivních látek. V praktické části se zaměřuje na přípravu daných müsli směsí a stanovení vybraných biologicky aktivních látek a měření jejich antioxidační aktivity.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47334
Datum: 2020-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 59677


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kavanová_2021_dp.pdf 3.381Mb PDF Zobrazit/otevřít None
kavanová_2021_op.pdf 731.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kavanová_2021_vp.pdf 230.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet