Gastronomické využití fermentovaných rostlinných produktů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Gastronomické využití fermentovaných rostlinných produktů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Gastronomické využití fermentovaných rostlinných produktů
Autor: Mayer, Ferdinand
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Cílem bakalářské práce bylo představit fermentované rostlinné produkty a popsat jejich využití v gastronomii. První dvě kapitoly jsou věnovány obecnému představení fermentace jako takové a rostlinných produktů vhodných pro zpracování pomocí fermentace, dále navazuje samotná charakteristika vybraných fermentovaných rostlinných produktů. Byly vybírány především produkty, se kterými se lze setkat na tuzemském trhu, popřípadě se těší popularitě v jejich domácí přípravě. Na závěr jsou prezentovány aktuální trendy vztahující se k fermentovaným rostlinným produktům.
URI: http://hdl.handle.net/10563/46893
Datum: 2020-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 50857


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
mayer_2020_dp.pdf 1.188Mb PDF Zobrazit/otevřít None
mayer_2020_op.pdf 852.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None
mayer_2020_vp.pdf 850.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet