Projekt rozvoje kulinářského turismu na Uherskohradišťsku
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Projekt rozvoje kulinářského turismu na Uherskohradišťsku |
Autor: |
Košutová, Jana
|
Vedoucí: |
Kozák, Vratislav
|
Abstrakt:
|
Cílem této práce je vytvořit projekt rozvoje kulinářského turismu na Uherskohradišťsku. Diplomová práce je zaměřena na analýzu očekávání potenciálních turistů a návrh produktů gastroturismu s cílem naplnění těchto očekávání. Region byl v diplomové práci detailně analyzován. Proběhla analýza potřeb pomocí marke-tingového průzkumu a jeho detailního vyhodnocení. Data byla zpracována pomocí kontin-genčních vztahů. Podstatou projektu bylo vytvořit produkty s vysokou pravděpodobností úspěchu u jasně definovaných cílových skupin. Vznikly tak tři různé projekty. Všechny projekty odpovídají zjištění marketingového prů-zkumu, jsou realizovatelné, navazují na místní tradice a využívají možnosti regionu. Projekty byly podrobeny časové, nákladové analýze a analýze rizik. Byl stanoven přesný harmonogram, vytvořen položkový rozpočet a vyčísleny očekávané tržby. Byla zajištěna rentabilita, stanoven bod zvratu, případně odůvodněna nutnost a výše dotace ze strany města. Tyto tři aktivity prokazatelně osloví definované cílové skupiny a přinesou rozvoj kulinářské-ho turismu na Uherskohradišťsku. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/46703
|
Datum:
|
2021-01-15 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav managementu a marketingu |
Studijní obor:
|
Management a marketing |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
58663
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet