Projekt rozvoje kulinářského turismu na Uherskohradišťsku

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Projekt rozvoje kulinářského turismu na Uherskohradišťsku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Projekt rozvoje kulinářského turismu na Uherskohradišťsku
Autor: Košutová, Jana
Vedoucí: Kozák, Vratislav
Abstrakt: Cílem této práce je vytvořit projekt rozvoje kulinářského turismu na Uherskohradišťsku. Diplomová práce je zaměřena na analýzu očekávání potenciálních turistů a návrh produktů gastroturismu s cílem naplnění těchto očekávání. Region byl v diplomové práci detailně analyzován. Proběhla analýza potřeb pomocí marke-tingového průzkumu a jeho detailního vyhodnocení. Data byla zpracována pomocí kontin-genčních vztahů. Podstatou projektu bylo vytvořit produkty s vysokou pravděpodobností úspěchu u jasně definovaných cílových skupin. Vznikly tak tři různé projekty. Všechny projekty odpovídají zjištění marketingového prů-zkumu, jsou realizovatelné, navazují na místní tradice a využívají možnosti regionu. Projekty byly podrobeny časové, nákladové analýze a analýze rizik. Byl stanoven přesný harmonogram, vytvořen položkový rozpočet a vyčísleny očekávané tržby. Byla zajištěna rentabilita, stanoven bod zvratu, případně odůvodněna nutnost a výše dotace ze strany města. Tyto tři aktivity prokazatelně osloví definované cílové skupiny a přinesou rozvoj kulinářské-ho turismu na Uherskohradišťsku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/46703
Datum: 2021-01-15
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav managementu a marketingu
Studijní obor: Management a marketing
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 58663


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
košutová_2021_dp.pdf 4.415Mb PDF Zobrazit/otevřít None
košutová_2021_op.docx 26.16Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
košutová_2021_vp.docx 26.60Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet