Problematika geneticky modifikovaných surovin a potravin.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Problematika geneticky modifikovaných surovin a potravin.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Problematika geneticky modifikovaných surovin a potravin.
Autor: Samek, Dušan
Vedoucí: Mišurcová, Ladislava
Abstrakt: Ve své bakalářské práci se zabývám problematikou geneticky modifikovaných surovin a potravin. Práce je rozčleněna na čtyři hlavní kapitoly, které se týkají legislativy GMO, genového inženýrství, možnostmi využití GMO a problematiky toxicity a bezpečnosti GM plodin z hlediska výživy. Pro tuto práci jsou stěžejní oblasti, které se zabývají způsobem přípravy a možnostmi využití geneticky modifikovaných organismů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/4590
Datum: 2007-06-04
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 5425


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
samek_2007_bp.pdfZablokované 3.949Mb PDF
samek_2007_vp.doc 45Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
samek_2007_op.doc 56Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet