Mléčné gely vyrobené ze sušených směsí

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Mléčné gely vyrobené ze sušených směsí

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Mléčné gely vyrobené ze sušených směsí
Autor: Škubníková, Marie
Vedoucí: Buňka, František
Abstrakt: Cílem bakalářské práce bylo vyzkoušet, zda dochází k enzymatickému srážení u sušeného odstředěného mléka, jehož vlastnosti se během sušení mění. V laboratorních podmínkách byly vyzkoušeny různé surovinové skladby pomocí zkumavkových pokusů. Na základě těchto pokusů byla vybrána ta nejvhodnější skladba, u které byla provedena reologická ana-lýza pomocí dynamické oscilační reometrie. Z výsledků bylo zjištěno, že z takto připrave-ného mléka by mohl být vyroben přírodní sýr.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45522
Datum: 2019-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 53213


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
škubníková_2019_dp.pdf 1.833Mb PDF Zobrazit/otevřít None
škubníková_2019_op.pdf 629.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None
škubníková_2019_vp.pdf 615.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet