Bakterie rodu Asaia a jejich výskyt v potravinách a nápojích

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Bakterie rodu Asaia a jejich výskyt v potravinách a nápojích

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Bakterie rodu Asaia a jejich výskyt v potravinách a nápojích
Autor: Lacinová, Kamila
Vedoucí: Buňková, Leona
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je představit bakterie rodu Asaia, jejich vlastnosti, výskyt a význam v potravinářském průmyslu. První část práce se zaměřuje na obecnou charakteristiku bakterií octového kvašení, druhá část se již zabývá samotnou bakterií Asaia a jejím taxonomickým zařazením, poté se práce zaměřuje na popis morfologických, fyziologických a biochemických vlastností. Další kapitola popisuje výskyt a význam této bakterie, pozornost je věnována především kontaminaci ochucených nealkoholických nápojů. Poslední kapitola bakalářské práce se věnuje možnostem jejich stanovení v potravinách a nápojích.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45506
Datum: 2019-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 53189


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
lacinová_2019_dp.pdf 1.310Mb PDF Zobrazit/otevřít None
lacinová_2019_op.pdf 112.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None
lacinová_2019_vp.pdf 687.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet