Fortifikace sýrů čedarového typu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Fortifikace sýrů čedarového typu |
Autor: |
Švejdová, Pavlína
|
Vedoucí: |
Mrázek, Josef
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce pojednává o technologii výroby sýrů typu čedar. Popisuje co je vlastně sýr a jak se dělí podle různých kritérií. Je zde popsána fortifikace sýrů. V praktické části seznamuje čtenáře s technologií výroby sýrů. Krátce je zde popsán analytický a mikrobiologický rozbor sýrů. Na závěr je provedeno senzorické hodnocení sýrů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/45502
|
Datum:
|
2019-02-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
53180
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet