Vliv suroviny na kvalitu bezlepkových raw tyčinek

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv suroviny na kvalitu bezlepkových raw tyčinek

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv suroviny na kvalitu bezlepkových raw tyčinek
Autor: Jiroušková, Magda
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá vlivem suroviny na kvalitu bezlepkových raw tyčinek. Jako zkoumaná surovina byla použita sušená slupka kávové třešně, cascara. Receptura na tyčinku byla poskytnuta pražírnou kávy Rebelbean. Pro srovnání byla vyrobena i tyčinka bez cascary a obě byly hodnoceny senzoricky a pomocí texturometru. Z výsledků je patrné, že cascara ovlivnila konzistenci, tuhost, sladkost a tvrdost tyčinky. Na základě těchto výsledků byla výrobci předána zpětná vazba pro budoucí výrobu tyčinek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45448
Datum: 2019-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 53098


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
jiroušková_2019_dp.pdf 2.556Mb PDF Zobrazit/otevřít None
jiroušková_2019_op.pdf 691.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None
jiroušková_2019_vp.pdf 687.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet