Propojení módního průmyslu a gastroprůmyslu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Propojení módního průmyslu a gastroprůmyslu |
Autor: |
Babicová, Viviána
|
Vedoucí: |
Petříčková, Kristýna
|
Abstrakt:
|
Práca demonštruje prepojenie módneho priemyslu a gastropriemyslu na sérii niekoľkých konceptov, v ktorých sa prepája módna značka s reštauračnou prevádzkou. Nový prístup k móde i gastronómii je spôsobený zmenou spotrebiteľského správania, ktorú podmieňujú nové trendy v životnom štýle kúpyschopnej časti spoločnosti, ako napríklad minimalizmus či udržateľnosť. Prípadová štúdia sa zaoberá značkou Joseph Brot, rakúskou bio pekárňou, ktorá je svojou misiou v mnohých smeroch zhmotnením spomínaných prístupov. Značka je tiež inšpiráciou pre odevnú kolekciu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/45431
|
Datum:
|
2018-11-01 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ateliér Design oděvu |
Studijní obor:
|
Multimédia a design - Design oděvu |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
53074
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet