Význam rýže jako potraviny
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Význam rýže jako potraviny |
Autor: |
Poláchová, Klára
|
Vedoucí: |
Kramářová, Daniela
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na význam rýže jako potraviny v celosvětovém měřítku. Obsahuje základní charakteristiky rýže jako rostliny, její pěstování a technologické zpra-cování. Dále je popsána produkce, dovoz, vývoz, spotřeba rýže nejen ve světě, ale i v České republice. Práce se zabývá nutričními hodnotami rýže a její vazbou na lidskou vý-živu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/4527
|
Datum:
|
2007-06-04 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
5241
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet