Stanovenie riboflavínu v kvasniciach metódou HPLC
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovenie riboflavínu v kvasniciach metódou HPLC |
Autor: |
Kožáková, Zuzana
|
Vedoucí: |
Kramářová, Daniela
|
Abstrakt:
|
Cieľom tejto práce bola optimalizácia izolačného postupu riboflavínu z droždia a následné stanovenie jeho obsahu v droždí metódou HPLC s UV/VIS detekciou. Obsah riboflavínu bol stanovený v droždí čerstvom a následne boli sledované zmeny obsahu riboflavínu v droždí skladovanom na svetle pri laboratórnej teplote a v tme pri 7°C po 7 a 14 dňoch. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/4466
|
Datum:
|
2007-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
5383
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet