Kuřecí běháky jako netradiční zdroj bílkovin
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Kuřecí běháky jako netradiční zdroj bílkovin |
Autor: |
Gottfriedová, Marcela
|
Vedoucí: |
Mokrejš, Pavel
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na kuřecí běháky jako netradiční zdroj bílkovin. Práce se skládá ze dvou částí a to teoretické a praktické. Bylo zde popsáno zpracování drůbeže a vedlejší produkty drůbeže a jejich využití. Dále zde byly popsány druhy bílkovin a charakterizovány jejich vlastnosti. Praktická část je zaměřena na posouzení možností zpracování kuřecích běháků a studium vlivů vybraných technologických podmínek na výtěžnost želatiny, pevnost a obsah popelovin v želatině. Výsledky byly statisticky vyhodnoceny, zpracovány do grafů a byly navrženy optimální podmínky zpracování kuřecích běháků. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/42779
|
Datum:
|
2018-01-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav inženýrství polymerů |
Studijní obor:
|
Polymerní materiály a technologie |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
46613
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet