Kuřecí běháky jako netradiční zdroj bílkovin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Kuřecí běháky jako netradiční zdroj bílkovin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Kuřecí běháky jako netradiční zdroj bílkovin
Autor: Gottfriedová, Marcela
Vedoucí: Mokrejš, Pavel
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na kuřecí běháky jako netradiční zdroj bílkovin. Práce se skládá ze dvou částí a to teoretické a praktické. Bylo zde popsáno zpracování drůbeže a vedlejší produkty drůbeže a jejich využití. Dále zde byly popsány druhy bílkovin a charakterizovány jejich vlastnosti. Praktická část je zaměřena na posouzení možností zpracování kuřecích běháků a studium vlivů vybraných technologických podmínek na výtěžnost želatiny, pevnost a obsah popelovin v želatině. Výsledky byly statisticky vyhodnoceny, zpracovány do grafů a byly navrženy optimální podmínky zpracování kuřecích běháků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42779
Datum: 2018-01-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav inženýrství polymerů
Studijní obor: Polymerní materiály a technologie
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 46613


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
gottfriedová_2018_dp.pdf 3.616Mb PDF Zobrazit/otevřít None
gottfriedová_2018_op.docx 75.39Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
gottfriedová_2018_vp.docx 74.87Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet