Faktory ovlivňující průběh hydrolýzy proteinů při analýze aminokyselinového složení potravin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Faktory ovlivňující průběh hydrolýzy proteinů při analýze aminokyselinového složení potravin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Faktory ovlivňující průběh hydrolýzy proteinů při analýze aminokyselinového složení potravin
Autor: Dohnalová, Monika
Vedoucí: Lazárková, Zuzana
Abstrakt: Nedílnou součástí stravy každého jedince v potravinách jsou aminokyseliny. Rešeršní bakalářská práce popisuje aminokyseliny a jejich stanovení po hydrolýze proteinů. Zabývá se stanovením aminokyselin titračními, spektrofotometrickými, elektromigračními a především chromatografickými metodami, kdy se nejvíce využívá metoda iontově výměnné chromatografie. Další část bakalářské práce se zabývá faktory, které ovlivňují hydrolýzu proteinů. Mezi ně patří hydrolyzační činidla, reakční doba, teplota, přísady a pH.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42645
Datum: 2018-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 42462


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
dohnalová_2018_dp.pdf 2.212Mb PDF Zobrazit/otevřít None
dohnalová_2018_op.pdf 754.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None
dohnalová_2018_vp.pdf 628.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet