Výroba trvanlivého pečiva a stanovenie základných nutričných znakov

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výroba trvanlivého pečiva a stanovenie základných nutričných znakov

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba trvanlivého pečiva a stanovenie základných nutričných znakov
Autor: Damašek, Jozef
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Bakalárska práca sa zaoberá výrobou trvanlivého pečiva a stanovením jeho základných nutričných znakov. V teoretickej časti boli charakterizované jednotlivé suroviny, následne boli zhrnuté základné technológie využívané na výrobu trvanlivého pečiva. Praktická časť obsahuje výrobu trvanlivého pečiva podľa zadanej receptúry. V pripravených vzorkách boli analyzované jednotlivé nutričné znaky: stanovenie vlhkosti, popola, obsahu bielkovín, lipidov, škrobu, hrubej a neutrálne-detergentnej vlákniny a stráviteľnosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42499
Datum: 2018-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 50407


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
damašek_2018_dp.pdf 2.717Mb PDF Zobrazit/otevřít None
damašek_2018_op.pdf 759.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
damašek_2018_vp.pdf 770.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet