Stanovení nutričních a biologicky aktivních látek v Matcha čajích

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení nutričních a biologicky aktivních látek v Matcha čajích

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení nutričních a biologicky aktivních látek v Matcha čajích
Autor: Kolofiková, Kateřina
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá pěstováním a základní nutriční charakteristikou zelených a matcha čajů. Teoretická část práce je zaměřena i na výrobu matcha a zelených čajů, jejich zpracování, dále na nutriční a biologicky aktivní látky, které tyto čaje obsahují. Praktická část zahrnuje výsledky měření obsahu vlhkosti, popela, bílkovin, tuků, vlákniny, chlorofylu, polyfenolů, antioxidační aktivity a vitaminu C.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42498
Datum: 2018-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 50406


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kolofiková_2018_dp.pdf 3.403Mb PDF Zobrazit/otevřít None
kolofiková_2018_op.pdf 765.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kolofiková_2018_vp.pdf 773.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet