Srážení mléka při výrobě přírodních sýrů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Srážení mléka při výrobě přírodních sýrů |
| Autor: |
Hrančíková, Daniela
|
| Vedoucí: |
Pachlová, Vendula
|
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zabývá srážením mléčných bílkovin při výrobě přírodních sýrů. Obsahuje stručný popis jednotlivých typů koagulačních činidel a jejich rozdělení podle pů-vodů (živočišné, rostlinné, mikrobiální), jsou zde popsány také základní informace o re-kombinantním chymosinu. Součástí práce je také popis faktorů ovlivňující srážení. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/42256
|
|
Datum:
|
2018-02-02 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
|
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
50056
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet