A Business Plan for a Gastronomic Facility
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
A Business Plan for a Gastronomic Facility |
Autor: |
Frejvolt, Dominik
|
Vedoucí: |
Dokulil, Jiří
|
Abstrakt:
|
Účelem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského záměru pro restauraci Jedlíkovo. Restaurace se snaží zaujmout neotřelým konceptem, kdy si zákazník zakoupí lístek na neomezenou spotřebu jídla. V teoretické části práce jsou mimo jiné popsány a vysvětleny základní formy jak se dá v Česku podnikat. Dále jsou také analyzovány klíčové části podnikatelského záměru. V praktické části je použita struktura z teoretické části a vypracován podnikatelský záměr pro restauraci Jedlíkovo. Cílem práce je vytvoření podnikatelského záměru a posouzení jeho realizovatelnosti. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/42082
|
Datum:
|
2017-11-10 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav moderních jazyků a literatur |
Studijní obor:
|
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
49769
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet