Český med a jeho stopové prvkové složení
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Český med a jeho stopové prvkové složení |
Autor: |
Poledníková, Veronika
|
Vedoucí: |
Šenkárová, Lenka
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na stopové prvkové složení v Českém medu. V teoretické části je popsána historie, definice, využití medu v potravinářství a také jeho chemické složení. Dále jsou uvedeny analytické metody pro určení prvků. V praktické části je proveden mikrovlnný rozklad medu a měření vzorků na ICP-MS. V poslední části práce jsou dosažené výsledky zhodnoceny. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/42079
|
Datum:
|
2018-02-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
49763
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet