Srovnání vybraných nutričních faktorů u svaloviny nutrie říční a kuřete

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Srovnání vybraných nutričních faktorů u svaloviny nutrie říční a kuřete

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Srovnání vybraných nutričních faktorů u svaloviny nutrie říční a kuřete
Autor: Lyčková, Aneta
Vedoucí: Polášek, Zdeněk
Abstrakt: V teoretické části je rozebrán význam masa jak z pohledu obecného, tak chemického složení. Dále je uvedena charakteristika svaloviny kuřete a nutrie říční. V experimentální části bylo provedeno stanovení sušiny sušením, bílkovin metodou podle Kjeldahla, celkových aminokyselin, tuku dle Soxhleta a stanovení methylesterů mastných kyselin pomocí plynové chromatografie. U každého stanovení byl uveden přehled metod. Získané výsledky byly vyhodnoceny a diskutovány.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42074
Datum: 2018-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 49757


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
lyčková_2018_dp.pdf 2.040Mb PDF Zobrazit/otevřít None
lyčková_2018_op.pdf 644.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
lyčková_2018_vp.pdf 621.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet