Dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství
Autor: Bechná, Nikola
Vedoucí: Černíková, Michaela
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá problematikou dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství. Jsou zde popsány jednotlivé metody a etapy provádění dezinfekce, dezinsekce a deratizace, jejich správné způsoby při jejich provádění, kdo může tyto metody provádět a jak probíhá kontrola účinnosti dezinfekce, dezinsekce a deratizace. Dále jsou uvedeny příklady možných používaných dezinfekčních látek, insekticidů a rodenticidů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42049
Datum: 2018-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 49716


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
bechná_2018_dp.pdf 2.205Mb PDF Zobrazit/otevřít None
bechná_2018_op.pdf 632.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None
bechná_2018_vp.pdf 623.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet